Over Op10ma

Uw financiën, onze zorg!

Alexander Wiltjer

Op10ma is een onafhankelijk financieel dienstverlener in hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Door samenwerking met vele banken en verzekeraars kunnen wij voor uw situatie een passende oplossing aanbieden, welke financieel verantwoord is. Onze dienstverlening draait om uw wensen en persoonlijke situatie. Financieel advies is immers maatwerk!

Inzicht in uw financiele situatie

Op10ma staat voor gedegen, betrouwbaar en excellent financieel advies. Wij vinden het belangrijk dat u als klant inzicht krijgt in uw financiële situatie t.a.v. hypotheken, verzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. Door uw wensen te inventariseren, kunnen wij u inzicht geven in de financiële lasten, de risico’s, kansen en bedreigingen tijdens uw financiële leven. Door een gedegen nazorg staan wij als partner naast u en begeleiden wij u in alle financiële vraagstukken. Daarnaast komen wij op voor uw belangen richting banken, verzekeraars en andere partijen.

Daarom kiezen voor Op10ma!

  • Excellent advies
  • Klantvriendelijke service
  • Persoonlijke benadering
  • Zeker verzekerd
  • Budgetcoaching
  • Mediation
  • Uw financiën onze zorg

Uw adviseur

Graag wil ik mij hierbij aan u voorstellen, ik ben Alexander Wiltjer, eigenaar van Op10ma en in deze hoedanigheid uw financieel adviseur. Ik sta voor transparant, eerlijk, gedegen en excellent advies.

Monitoren van uw financiële leven

Het belangrijkste uitgangspunt voor mij is, dat uw financiële leven op een goede manier veilig, geordend en naar uw wensen is afgestemd. Dit houdt in dat ik sta voor een duurzame relatie waarbij ik uw financiële leven en dat van uw gezin elk jaar monitor.

Op10ma financieel advies

Bij Op10ma is financieel advies altijd maatwerk

Onze dienstverlening draait om uw wensen en persoonlijke situatie, zo kunnen wij u altijd een passende oplossing aanbieden

Bel   0512 51 39 85