Aandacht voor uw financiën

Bij Op10ma krijgt u maatwerk financieel advies

Onze diensten & producten
Persoonlijk advies van Alexander Wiltjer

Persoonlijk advies

Neem vandaag contact op met Team Op10ma, uw adviseur, voor een persoonlijk advies.

Bel   0512 51 39 85

Daarom kiezen voor Op10ma!

  • Excellent advies
  • Klantvriendelijke service
  • Persoonlijke benadering
  • Zeker verzekerd
  • Budgetcoaching
  • Mediation
  • Uw financiën onze zorg

Nieuws & informatie

Op10ma heeft vakantie!

In verband met vakantie is ons kantoor gesloten vanaf woensdag 9 augustus t/m zondag 27 augustus.
Vanaf maandag 28 augustus staan wij weer voor u klaar.

Mochten er in de tussenliggende periode dringende zaken zijn die direct hulp behoeven, bijvoorbeeld bij schade, het verzekeren van een andere auto of de aankoop van een woning, dan kun je ons uitsluitend informeren per mail. Wij nemen dan contact met je op. Ons mailadres is: info@op10ma.nl

Wij wensen je een fijne vakantie!

Mocht je nog op reis gaan denk aan een goede reis- en annuleringsverzekering. Vraag gerust een offerte aan.

Met vriendelijke groet
Team Op10ma

De looptijd van uw hypotheeklening eindigt.
Wat is verstandig te doen?

Voor de financiering van je woning heb je een hypotheek afgesloten en een datum afgesproken waarop de lening moet zijn afgelost.
Meestal is dit moment 30 jaar nadat je de lening bent aangegaan.

lees verder

Ik wil graag een huis kopen

U speelt met de gedachte om een huis te kopen. Dan is het verstandig om de juiste stappen te zetten. Om te bepalen of u een woning kunt kopen, dient u te kijken naar het financiële plaatje. Veel mensen hebben niet de beschikking over voldoende financiële middelen om een eigen woning te kopen.

Maandlasten berekenen

Daarom is het belangrijk om allereerst een afspraak te maken met Op10ma om te berekenen wat u kunt lenen en op welke maandlasten u kunt rekenen. Daarnaast hebben wij diverse samenwerkingsverbanden met aankoopmakelaars die samen met u de zoektocht en bemiddeling van uw toekomstige woning kunnen realiseren.

Afspraak maken

Uw eigen woning verkopen

U speelt met de gedachte om uw eigen woning te verkopen. Echter is het wel van belang om te weten wat voor financiële consequenties hieraan vast zitten. Belangrijk in deze fase is daarom een gedegen financieel advies hierin te krijgen, daarnaast wilt u uw woning ook tegen een zo goed mogelijke prijs verkopen.

Professionele hulp

Het is belangrijk dat u in het gehele proces verzekerd bent van professionele hulp. Door goede samenwerkingsverbanden met diverse verkoopmakelaars, kunnen wij u die professionaliteit aanbieden. Wanneer u informatie wenst, kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

Afspraak maken

Kies voor excellent advies van Op10ma

Een huis kopen is een grote en verantwoordelijke beslissing in een mensenleven, veel vrienden, familie of kennissen zijn u daarin reeds voor gegaan. Een eigen woning kopen betekent vaak ook een financiering, want niet iedereen heeft het geld om een eigen woning te kopen direct voor handen. Misschien heeft u al een eigen woning, maar heeft u ruimtegebrek en is een verbouwing noodzakelijk.

Maak gebruik van de fiscale voordelen

Gelukkig zijn er in Nederland goede mogelijkheden om een eigen woning of verbouwing van de eigen woning te financieren middels een hypothecaire lening. Hierbij zijn er mooie fiscale voordelen te behalen. Maar hoe werkt nu alles? En waar moet ik op letten? Wat is hypotheekrenteaftrek, en heb ik daar ook recht op? Kan ik de hypotheek ook betalen als ik ziek word of werkeloos? Zomaar een aantal vragen die bij u op kunnen komen. Hierop wilt u graag een duidelijk antwoord. U wilt graag weten of u de woonlasten kunt betalen, ook als het economisch of persoonlijk iets minder met u gaat. Eigenlijk wilt u excellent advies.

Op10ma geeft excellent advies

Op10ma geeft u dat advies! Door het inventariseren van uw wensen en het vertalen naar een financieel plan weet u wat u kunt verwachten in alle denkbare scenario’s van uw leven. Omdat wij met vele partijen samenwerken kunnen wij voor u een passende oplossing adviseren, welke financieel verantwoord zijn. Daarnaast zullen wij u verder ondersteunen en begeleiden zolang de hypotheek loopt.

Afspraak maken
Op10ma financieel advies

Bij Op10ma is financieel advies altijd maatwerk

Onze dienstverlening draait om uw wensen en persoonlijke situatie, zo kunnen wij u altijd een passende oplossing aanbieden

Bel   0512 51 39 85