Onze diensten & producten

Onafhankelijk hypotheekadvies

Een huis kopen is een grote en verantwoordelijke beslissing in een mensenleven, veel vrienden, familie of kennissen zijn u daarin reeds voor gegaan. Een eigen woning kopen betekent vaak ook een financiering, want niet iedereen heeft het geld om een eigen woning te kopen direct voor handen. Misschien heeft u al een eigen woning, maar heeft u ruimtegebrek en is een verbouwing noodzakelijk.

Fiscale voordelen

Gelukkig zijn er in Nederland goede mogelijkheden om een eigen woning of verbouwing van de eigen woning te financieren middels een hypothecaire lening. Hierbij zijn er mooie fiscale voordelen te behalen. Maar hoe werkt nu alles? En waar moet ik op letten? Wat is hypotheekrenteaftrek, en heb ik daar ook recht op? Kan ik de hypotheek ook betalen als ik ziek word of werkeloos?

Excellent advies

Zomaar een aantal vragen die bij u op kunnen komen. Hierop wilt u graag een duidelijk antwoord. U wilt graag weten of u de woonlasten kunt betalen, ook als het economisch of persoonlijk iets minder met u gaat. Eigenlijk wilt u excellent advies. Op10ma geeft u dat advies! Door het inventariseren van uw wensen en het vertalen naar een financieel plan weet u wat u kunt verwachten in alle denkbare scenario’s van uw leven. Omdat wij met vele partijen samenwerken kunnen wij voor u een passende oplossing adviseren, welke financieel verantwoord is. Daarnaast zullen wij u verder ondersteunen en begeleiden zolang de hypotheek loopt.

Hypotheek afspraak

Verzekeringen

Op10ma inventariseert uw risico's

Nederland is een land waarin bijna alles te verzekeren valt. Ten opzichte van de wereldbevolking heeft de Nederlander relatief de meeste verzekeringen.

Veelal wordt de opmerking geplaatst, al die verzekeraars innen wel premies, maar keren bij schade nooit iets uit. Maar is dit wel zo? Wordt uw belang wel behartigd bij schade? Vanuit een inventarisatie kijkt Op10ma naar de risico's die u loopt en uw persoonlijke wensen. Vervolgens adviseert Op10ma u die verzekering die het beste bij u past.

Met diverse verzekeraars hebben wij zeer nauwe contacten en kunnen daardoor uw belang uitstekend behartigen. Door korte lijnen en goede contacten kan Op10ma snel schakelen, ook in geval van schade.

Verzekeringsadvies

Financiele planning

Te allen tijde voldoende inkomen

Op elk moment van ons leven willen we graag over voldoende inkomen beschikken om te kunnen leven. Maar hoe kunnen we dat realiseren en waar moeten we rekening mee houden?

Het uitgangspunt is dat er voldoende inkomen is, te allen tijde. Op10ma kan door het inventariseren van uw wensen, een financieel plan samenstellen waarin we rekening houden met verschillende fases in uw leven.

Middels het financieel rapport geeft Op10ma u inzicht in uw financiële situatie en draagt daarbij oplossingen aan voor de eventuele knelpunten die er kunnen ontstaan.

Vrijblijvend advies

Sparen en beleggen

Vermogen opbouwen kan op verschillende manieren

Er zijn veel spaardoelen te bedenken, sparen voor de studie van uw kinderen, sparen voor uw pensioen, een verre reis of een 2e woning.

Er zijn tal van mogelijkheden om uw doelkapitaal te realiseren, echter wel op een verantwoorde wijze. Middels een inventarisatie bekijkt Op10ma uw wensen en mogelijkheden, waarna wij met een gedegen financieel plan komen om uw spaardoelen te verwezenlijken.

Afspraak maken

Pensioenen

Een financieel plan voor uw pensioen

Wanneer gaan we eigenlijk met pensioen? En als we met pensioen gaan, hebben we dan voldoende inkomen om te kunnen genieten van onze oude dag? Deze vragen houden veel mensen bezig. Er is veel onrust over de pensioenfondsen, werkt het eigenlijk allemaal wel? Of moeten we zelf zaken voor onze oude dag gaan regelen?

Afhankelijk van uw wensen geeft Op10ma, na een uitgebreide inventarisatie, u een financieel plan waarin wordt beschreven hoe u uw doelstellingen kunt bereiken en waar u op moet letten. Op10ma geeft u excellent advies! Gedurende de uitvoering van dat financieel plan blijven wij met u in contact staan om u te begeleiden en te ondersteunen gedurende dat proces.

Inventarisatie gesprek

Financieringen

Extra financiële ruimte

In sommige situaties van uw leven kan het voorkomen dat u extra financiële ruimte nodig heeft. U zoekt dan een tijdelijke oplossing.

Deze tijdelijke oplossing kan Op10ma u geven. Door het inventariseren van uw situatie kunnen wij met u meedenken en een tijdelijk doorlopend krediet met gunstige voorwaarden en een lage rente bieden. Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u direct een offerte aanvraag doen.

Krediet berekening Offerte aanvragen
Op10ma financieel advies

Bij Op10ma is financieel advies altijd maatwerk

Onze dienstverlening draait om uw wensen en persoonlijke situatie, zo kunnen wij u altijd een passende oplossing aanbieden

Bel   0512 51 39 85